Praktijk Gaby Kletter - Fysiotherapie & Massage

Een kleinschalige praktijk met persoonlijke aandacht

Klassieke Massage

Als u gemasseerd wilt worden, dan kunt u terecht voor een klassieke massage bij (pijn-)klachten aan bijvoorbeeld de nek, de schouders en de rug.

Dit is een therapeutische massage, waarbij de spieren worden losgemaakt, zodat de doorbloeding wordt verbeterd en de afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Massage is tevens een goede remedie tegen pijnlijke en gespannen spieren.

Ontspanningsmassage

In de sfeervolle ambiance van de kunstgalerie kunt u een ontspanningsmassage beleven. Deze massage heeft een ontspannend effect en zorgt ervoor dat u even tot rust komt.

Zo laat u de stress van de dag achter u en kunt u zich even ontspannen. U voelt zich daarna vast beter in uw vel! Hierbij worden voornamelijk uw nek, schouders en rug behandeld.

Shiatsu Ryoho

Shiatsu Ryoho komt uit het Japans en betekent vingerdruktherapie. 'Shi' betekent letterlijk vingers en 'atsu' betekent druk. Shiatsu is in Japan ontstaan, maar vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde (ook wel afgekort als TCM; Traditional Chinese Medicine).

Het is een manuele therapie, waarbij met de vingers, de duimen en de handpalmen druk wordt gegeven op het lichaam. Maar bovenal gaat het om het evenwicht.

Shiatsu herstelt de energie en brengt het in evenwicht. Hierdoor komt u beter in balans. Bovendien stimuleert shiatsu het zelfherstellend vermogen van het lichaam.Stoelshiatsu / Stoelmassage / Bedrijfsmassage

Bij stoelshiatsu / stoelmassage / bedrijfsmassage zit u op een speciale massagestoel. Deze stoel is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding aan te kunnen nemen.

Door middel van een drukpuntmassage wordt uw stressniveau verlaagt. Vervolgens wordt met manuele technieken uw rug- en schouderpartij behandeld, evenals uw armen en uw nek. Hierdoor treedt verlaging van uw spierspanning op en wordt uw stofwisseling verbeterd.

Bovendien heeft het een verkwikkend effect.