Praktijk Gaby Kletter - Fysiotherapie & Massage

Een kleinschalige praktijk met persoonlijke aandacht

Klassieke Massage

Als u gemasseerd wilt worden, dan kunt u terecht voor een klassieke massage bij (pijn-)klachten aan bijvoorbeeld de nek, de schouders en de rug.

Dit is een therapeutische massage, waarbij de spieren worden losgemaakt, zodat de doorbloeding wordt verbeterd en de afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Massage is tevens een goede remedie tegen pijnlijke en gespannen spieren.

Ontspanningsmassage

In de sfeervolle ambiance van de kunstgalerie kunt u een ontspanningsmassage beleven. Deze massage heeft een ontspannend effect en zorgt ervoor dat u even tot rust komt.

Zo laat u de stress van de dag achter u en kunt u zich even ontspannen. U voelt zich daarna vast beter in uw vel! Hierbij worden voornamelijk uw nek, schouders en rug behandeld.

Shiatsu Ryoho

Shiatsu Ryoho komt uit het Japans en betekent vingerdruktherapie. 'Shi' betekent letterlijk vingers en 'atsu' betekent druk. Shiatsu is in Japan ontstaan, maar vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde (ook wel afgekort als TCM; Traditional Chinese Medicine).

Het is een manuele therapie, waarbij met de vingers, de duimen en de handpalmen druk wordt gegeven op het lichaam. Maar bovenal gaat het om het evenwicht.

Shiatsu herstelt de energie en brengt het in evenwicht. Hierdoor komt u beter in balans. Bovendien stimuleert shiatsu het zelfherstellend vermogen van het lichaam.Stoelshiatsu / Stoelmassage (Bedrijfsmassage)

Bij stoelshiatsu / stoelmassage zit u op een speciale massagestoel. Deze stoel is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding aan te kunnen nemen. Het wordt ook wel bedrijfsmassage genoemd, omdat het goed bij bedrijven kan worden toegepast.

Door middel van een drukpuntmassage wordt uw stressniveau verlaagt. Vervolgens wordt met manuele technieken uw rug- en schouderpartij behandeld, evenals uw armen en uw nek. Hierdoor treedt verlaging van uw spierspanning op en wordt uw stofwisseling verbeterd.

Bovendien heeft het een verkwikkend effect.

Voetreflexologie

Bij voetreflexologie worden de voeten gemasseerd middels verschillende technieken. Hierbij worden met name de voetzolen behandeld. Op de voetzolen komen namelijk zones voor die corresponderen met de organen in het lichaam. Maar ook de bovenkanten en de zijkanten van de voeten komen aan bod.

Bovenal is het een ervaringstherapie. Voetreflex kan een goed resultaat geven. Zelfs als bij andere therapieën het succes uit is gebleven. Een voetreflexologie-behandeling kan het lichaam weer in balans brengen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Het kan dus een effect hebben op heel het lichaam.

Zwangerschapsmassage (Lomi Hapai)

Bij deze Hawaiiaanse zwangerschapsmassage lig je comfortabel op de zij. Het is een zachte maar doeltreffende massage. Het is heerlijk ter ontspanning, maar ook bij eventuele ongemakken tijdens de zwangerschap zoals rugpijn en spanning in het lichaam kan het positief werken.

Deze massage is ook geschikt als je niet zwanger bent en niet goed op de buik of rug kunt liggen.

Je kunt je heerlijk ontspannen tijdens deze Lomi Hapai met mooie sfeervolle muziek uit Hawaii.