Praktijk Gaby Kletter - Fysiotherapie & Massage

Een kleinschalige praktijk met persoonlijke aandacht

Reacties van mensen - Fysiotherapie & Massage

'Prima massage gehad, voelde me ontspannen.', Henriëtte.

'Omringd door mooie kunstwerken heb ik een heerlijke, ontspannen en deskundige nek- en schoudermassage gehad van Gaby. Aan te bevelen en ik kom zeker terug.', Aly.

'Jouw massage vond ik heerlijk en de sfeer eromheen was ook prettig.', Gerda.

'Bedankt voor de massage! Heerlijk ontspannend, ik was heel ver weg. Wat een heerlijke kamer om je in te ontspannen. Veel succes.', Nelleke.

'Ouderwets vakmanschap komt weer naar voren.', Johan.

'Begin dit jaar kreeg ik last van hevige spanningshoofdpijn en daarbij enorme druk/pijn tussen mijn schouderbladen. Ik heb nek/rugletsel opgelopen bij een ongeluk nu ruim 18 jaar geleden en dus zijn deze klachten bij mij niet onbekend. En ik dacht ook dat ik door wat rustig aan te doen de pijn wel weer wat zou afzakken, tot ik zoveel pijn had en niet meer wist waar ik het moest zoeken. Ik had Gaby al eerder gezien en hoopte dat zij mij op korte termijn zou kunnen behandelen. Na telefonisch contact mocht ik dezelfde dag nog komen en kon zij verlichting brengen. In de jaren na mijn ongeval ben ik door veel verschillende fysiotherapeuten behandeld en niet altijd met veel tevredenheid. Bij Gaby voelde het gelijk vertrouwd, ook vind ik het fijn dat ze duidelijk uitlegt wat/welke behandeling ze doet. Ook nu ik niet meer onder behandeling sta, is Gaby altijd geïnteresseerd hoe het gaat en kun je haar altijd om raad vragen.', Ingrid.

'Na een aantal weken op krukken te hebben gelopen wegens onverklaarbare pijn in mijn linkerknie en een MRI-scan te hebben gehad waar geen bijzonderheden aan te zien waren, ben ik voor mijzelf naar andere oplossingen gaan zoeken. Bij een eerdere fysiotherapeut boekte ik geen progressie en de oefeningen waren wel pijnlijk maar maakten mijn knie niet sterker. Ik ben toen terecht gekomen bij Gaby, waarbij alles weer opnieuw begon. Er werd gekeken naar de dagbesteding en eventuele activiteiten die een oorzaak van de pijn zouden kunnen zijn. Met veel overleg, massages, oefeningen en het vermijden van bepaalde bewegingen ben ik nu weer zover dat de eerdere stekende pijn die de hele dag aanwezig was, is afgezakt naar af en toe een beetje last na heel veel inspanning. Ik kan de dingen zoals hardlopen, fietsen en andere activiteiten weer rustig aan oppakken en zolang ik de oefeningen volhoud en regelmatig de tips opvolg die ik van Gaby heb meegekregen ga ik over het algemeen weer pijnloos door mijn dagen. Al met al een onwijs goede ervaring, waarin de rust waarmee de behandeling werd ingezet en het vele meedenken naar eventuele oorzaken en bijbehorende oplossingen naar mijn mening het meest ideale was.', Iza.

'Door een verhuizing naar Scheemda, moest ik op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut. Ik hoorde van Gaby via een vriendin die ook bij haar onder behandeling was. Door mijn ziektegeschiedenis had ik al aardig wat fysiotherapeuten gezien. En ben daardoor best kritisch geworden. Maar Gaby bevalt echt supergoed. Ze is geduldig, straalt rust uit waardoor je je al snel op je gemak voelt. Daarnaast is ze heel professioneel, en weet goed wat ze doet. Verdiept zich in je probleem of ziektebeeld. Weet bij mij feilloos de probleemspieren te vinden. Kortom een zeer professionele en goede fysiotherapeut.', Liesbeth.

'Na (te) lang rondgelopen te hebben met heup/bovenbeen klachten kwam ik terecht bij Gaby. Ik wist van haar praktijk, doordat ik vorig jaar al eens een stoel-shiatsu behandeling had gehad. Na een paar massagebehandelingen verdwenen de klachten vrijwel helemaal en ik ga nu nog eens in de week en geef dan aan waar nog meer knelpunten zitten. Nek of rug. Dat wordt dan ook heerlijk weggemasseerd. Dank je wel Gaby, voel me weer lekker fit en ga met plezier naar je toe in je sfeervolle behandelkamer.', Ina.

'Door de massage en behandeling van triggerpoints verminderden mijn pijnklachten in nek, schouders en onderrug gelukkig vrij snel. De behandeling heb ik als zeer professioneel en ook als bijzonder prettig ervaren. Na de behandeling voelde ik me altijd lekker ontspannen en ook weer beter in mijn vel. Gaby nam de tijd om een goed beeld te krijgen van de klachten en mogelijke oorzaken. Ze luisterde goed en had tevens aandacht voor de mens achter de klachten. Dat deed echt goed. Dank daarvoor Gaby!', Marianne.Claude Monet, De Japanse brug, 1899
 
 
 
 
 Pierre Auguste Renoir, Bloemen en fruit, 1889