Praktijk Gaby Kletter - Fysiotherapie & Massage

Een kleinschalige praktijk met persoonlijke aandacht

Reacties van mensen - Fysiotherapie & Massage

'Na een lange periode van stress en een traumatisch eenzijdig auto ongeluk had ik klachten van vermoeidheid, duizeligheid en hoofdpijn. De reguliere artsen zeiden dat ze met mijn vermoeidheid niks konden. Een homeopathisch arts en een reguliere huisarts gespecialiseerd in acupunctuur, stelden onafhankelijk van elkaar uitputting en longklachten vast, daarnaast zou sprake zijn van een whiplash. Tijdens het plaatsen van een acupuntuurnaald op mijn hoofd, had ik een ervaring als of ik ter plekke leeg stroomde. De arts antwoordde op mijn vraag dat dit ook een drukpunt was voor massage en energie behandeling. Zo ben ik bij Gaby Kletter terecht gekomen'.
'De Shiatsu massage is een verfijnde therapie, die vooral in mijn nek en hoofd de spanning heeft helpen verminderen. Er waren dagen dat het mij veel rust en herstel van vitaliteit heeft gebracht. Na verloop van een klein jaar zijn vooral mijn hoofdpijn maar ook de vermoeidheidsklachten minder geworden en voel ik mij fitter'.
'Gaby Kletter is iemand die professionele afstand met warme betrokkenheid weet te combineren.', Ben Barkema, tevreden cliënt.

'Gaby werkt altijd met zorg en aandacht en dat kun je terug 'voelen' in haar behandeling of het nu gaat om fysiotherapie, shiatsu of voetreflex.
Voetreflex van Gaby is gewoon een feestje. Ze neemt alle tijd en zorgt dat je comfortabel ligt tijdens de behandeling.
Beide voeten neemt ze zorgvuldig onder haar hoede en de massage is heel erg fijn en ontspannend, met geurende kaarsjes en instrumentale muziek op de achtergrond.
Gaby doorloopt alle plekken van je voeten en tenen met warme aandacht waardoor de ontspanning heel snel voelbaar is.
De massage wordt afgesloten met een glas water om de afvalstoffen af te laten vloeien.
Na een behandeling slaap ik als een roosje!
Als je een voetmassage van Gaby hebt gehad, dan kom je zeker terug voor een tweede (en derde...en...).
Ik kan het iedereen aanraden en het is ook heel leuk om weg te geven als kadootje want dit is echt een gift!', Lieke.

'Voor een ontspannende massage hoef je echt niet op je buik te liggen. Gaby geeft je, in een Hawaiiaanse setting, een heerlijke massage terwijl je op je zij ligt. Wat mij betreft een aanrader. Ook erg fijn als je niet zwanger bent ;-).', Aletta.

'Door de massage en behandeling van triggerpoints verminderden mijn pijnklachten in nek, schouders en onderrug gelukkig vrij snel. De behandeling heb ik als zeer professioneel en ook als bijzonder prettig ervaren. Na de behandeling voelde ik me altijd lekker ontspannen en ook weer beter in mijn vel. Gaby nam de tijd om een goed beeld te krijgen van de klachten en mogelijke oorzaken. Ze luisterde goed en had tevens aandacht voor de mens achter de klachten. Dat deed echt goed. Dank daarvoor Gaby!', Marianne.

'Omringd door mooie kunstwerken heb ik een heerlijke, ontspannen en deskundige nek- en schoudermassage gehad van Gaby. Aan te bevelen en ik kom zeker terug.', Aly.

'Na (te) lang rondgelopen te hebben met heup/bovenbeen klachten kwam ik terecht bij Gaby. Ik wist van haar praktijk, doordat ik vorig jaar al eens een stoel-shiatsu behandeling had gehad. Na een paar massagebehandelingen verdwenen de klachten vrijwel helemaal en ik ga nu nog eens in de week en geef dan aan waar nog meer knelpunten zitten. Nek of rug. Dat wordt dan ook heerlijk weggemasseerd. Dank je wel Gaby, voel me weer lekker fit en ga met plezier naar je toe in je sfeervolle behandelkamer.', Ina.

'Door een verhuizing naar Scheemda, moest ik op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut. Ik hoorde van Gaby via een vriendin die ook bij haar onder behandeling was. Door mijn ziektegeschiedenis had ik al aardig wat fysiotherapeuten gezien. En ben daardoor best kritisch geworden. Maar Gaby bevalt echt supergoed. Ze is geduldig, straalt rust uit waardoor je je al snel op je gemak voelt. Daarnaast is ze heel professioneel, en weet goed wat ze doet. Verdiept zich in je probleem of ziektebeeld. Weet bij mij feilloos de probleemspieren te vinden. Kortom een zeer professionele en goede fysiotherapeut.', Liesbeth.

'Bedankt voor de massage! Heerlijk ontspannend, ik was heel ver weg. Wat een heerlijke kamer om je in te ontspannen. Veel succes.', Nelleke.

'Na een aantal weken op krukken te hebben gelopen wegens onverklaarbare pijn in mijn linkerknie en een MRI-scan te hebben gehad waar geen bijzonderheden aan te zien waren, ben ik voor mijzelf naar andere oplossingen gaan zoeken. Bij een eerdere fysiotherapeut boekte ik geen progressie en de oefeningen waren wel pijnlijk maar maakten mijn knie niet sterker. Ik ben toen terecht gekomen bij Gaby, waarbij alles weer opnieuw begon. Er werd gekeken naar de dagbesteding en eventuele activiteiten die een oorzaak van de pijn zouden kunnen zijn. Met veel overleg, massages, oefeningen en het vermijden van bepaalde bewegingen ben ik nu weer zover dat de eerdere stekende pijn die de hele dag aanwezig was, is afgezakt naar af en toe een beetje last na heel veel inspanning. Ik kan de dingen zoals hardlopen, fietsen en andere activiteiten weer rustig aan oppakken en zolang ik de oefeningen volhoud en regelmatig de tips opvolg die ik van Gaby heb meegekregen ga ik over het algemeen weer pijnloos door mijn dagen. Al met al een onwijs goede ervaring, waarin de rust waarmee de behandeling werd ingezet en het vele meedenken naar eventuele oorzaken en bijbehorende oplossingen naar mijn mening het meest ideale was.', Iza.

'Ouderwets vakmanschap komt weer naar voren.', Johan.

'Begin dit jaar kreeg ik last van hevige spanningshoofdpijn en daarbij enorme druk/pijn tussen mijn schouderbladen. Ik heb nek/rugletsel opgelopen bij een ongeluk nu ruim 18 jaar geleden en dus zijn deze klachten bij mij niet onbekend. En ik dacht ook dat ik door wat rustig aan te doen de pijn wel weer wat zou afzakken, tot ik zoveel pijn had en niet meer wist waar ik het moest zoeken. Ik had Gaby al eerder gezien en hoopte dat zij mij op korte termijn zou kunnen behandelen. Na telefonisch contact mocht ik dezelfde dag nog komen en kon zij verlichting brengen. In de jaren na mijn ongeval ben ik door veel verschillende fysiotherapeuten behandeld en niet altijd met veel tevredenheid. Bij Gaby voelde het gelijk vertrouwd, ook vind ik het fijn dat ze duidelijk uitlegt wat/welke behandeling ze doet. Ook nu ik niet meer onder behandeling sta, is Gaby altijd geïnteresseerd hoe het gaat en kun je haar altijd om raad vragen.', Ingrid.

'Jouw massage vond ik heerlijk en de sfeer eromheen was ook prettig.', Gerda.

'Prima massage gehad, voelde me ontspannen.', Henriëtte.

‘Ik heb nu 2x kunnen genieten van de Dorn en Breuss therapie/massage voor mijn rug. Het is een manuele behandeling met onder andere als doel de scheefstand van de rugwervels te verbeteren. Na de 1e keer merkte ik direct al een grote verbetering met name laag onder in de rug.

Eerst wordt er gekeken of er een beenlengteverschil is, waarna deze eventueel door de therapeut wordt gecorrigeerd. Daarna wordt door middel van eenvoudige oefeningen begonnen met de Dorn therapie. Een erg fijne en rustige therapie. Hierna volgt de Breuss massage met een heerlijk ruikende olie. Het voelt heel goed deze therapie. Bij mij is in ieder geval mijn rug weer beter aan gaan voelen. Heb nu 2 behandelingen gehad.

Ik kan de therapie echt aanraden. De therapeute is erg aardig en begripvol over de klachten en probeert hiervoor een mogelijke oplossing te vinden met bepaalde therapieën.

De Dorn-Breuss therapie geeft voor mij verbetering van de klachten en is heerlijk ontspannend.’,

Lammie MaathuisClaude Monet, De Japanse brug, 1899
 
 
 
 
 Pierre Auguste Renoir, Bloemen en fruit, 1889